perjantai 11. joulukuuta 2015

Jaana Isokangas trio!


 
Lumipeite leijailee lempeästi maahan auton karauttaessa pihalle, lähdön hetki. Elämme 28.11. lauantain ehtoopuolta, jossa kaupunki kirvoittaa itsensä juhlatuulelle. Ympäri kaupunkia oli yhtyeitä, tapahtumia ja monenmoista rientoa mistä valita. Hienoutta on se, tosin valinnanvaikeutta se toki luo monelle. Pitää mennä fiiliksen mukaan, oma fiilikseni oli lauantaina seesteinen ja halusin jotain herättelevän aistillista, eteenpäin menevän tahdikasta. 

Amarillossa ihmiset aloittelivat iltaa ja tunnelma oli leppoisa, viihtyminen oli taattua. Käväisin pikaisesti Pahassa Kurjessa ennen keikkaa, onnekseni Hane oli paikalla ja ehdimme vaihtaa kuulumisia. Samalla tapasin Mäxin, jota en aiemmin huomannut vaikka vieressä hölötin höyryävän herkullinen kuuma kahvikuppi kourassani. Armoton keikkamarkkinointi alkoi saman tien, sainkin Mäxin houkuteltua keikalle. Jos markkinoi yhdelle ja saa yhden mukaan, eikö se silloin tarkoita sitä, että onnistumisprosentti on 100%? 

Lavalle astelee kitaristi Matti Salo, kosketinsoittaja Jari Karjalainen, sekä solisti Jaana Isokangas. Amy Winehousen ja Duffyn biisit Jaanan tulkitsemana toimivat joka kerta, niissä on sielua mukana! Yllätyksinä biisien joukossa oli Neon 2:sen Kemiaa ja Sannin Me ei olla enää me. Daft Punkin Get lucky:n käänteentekevä sovitus myös yllätti kuulijan tärykalvon positiivisesti.

Jaana Isokangas, Kuva: Saija Kestilä

Jaana Isokangas trio, kuva: Saija Kestilä
Matti Salo, Kuva: Saija Kestilä

Jari Karjalainen, Kuva: Saija Kestilä


Yleisön edustajat puhuttelivat yhtyettä keikan jälkeen ja kertoilivat, että biisit joita he karsastavat yli kaiken muuttuvat tanssittaviksi ja hyviksi tämän yhtyeen sovitusten kautta. Totesin mielessäni että tuossa on hyvää palautetta jos missä. Näin sen pitää mennä. 

Keikan loputtua ja ennen roudausta on luonnollisesti ruokatauko. Istuskelin samassa pöydässä ja minulle tarjottiin Amarillon hotburgerista maistiaisia, extra-jalapenoakin oli lautasella, laitoin sitäkin. Ajattelin että hyvä idea. Olenkohan minä koskaan syönyt jotain noin hyvää ja tulista yhtä aikaa, en muista ainakaan. Oikeasti tulista, etsin lähintä vaahtosammutinta sieluni silmin. Join päälle vettä oikeaoppisesti ettei tuska ainakaan heti helpottaisi. Mahtavuutta! Tätä lisää!

Palauduimme takaisin leijailevan lumen tunnelmalliseen syleilyyn, on ollut hyvä päivä, toivottavasti teilläkin oli viihtyisää! 

P.S. Menovinkkinä Jaana Isokangas esiintyy tänään 11.12.2015 Korundissa Plukihäiriö lupilla!
 "Jaana Isokangas saapuu Korundin ravintolaan kvartetin säestämänä. Luvassa on jouluisen lämpimiä tulkintoja niin soul- kuin jazz-klassikoistakin. Säestävässä ryhmässä rummuissa varmakätinen Mikko Silander, pianossa vikkeläsorminen Vesa Norvanto, saksofonissa muhkeaääninen Hande Mikkola ja bassoa näppäilee taituri Jouko Isokangas. Tervetuloa hyvän musiikin pariin!"

Suosittelen! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti