perjantai 20. maaliskuuta 2020

Lupa viihtyä!


Livestriimauksen aalto lähti tuossa muutama viikko sitten rantautumaan sosiaalisessa mediassa saavuttaen minut ja sydän sykähtyi kaikista mahdollisuuksista ja keikoista, joita kotosalta voi katsoa. Livestriimaus itsessään on vanha ilmiö, mutta itseä ilahduttaa se, että striimausta tarjoavia tahoja tulee koko ajan lisää auttaen meitä viihtymään. Haluaisinkin nostaa hattua kaikille niille tahoille, jotka tätä mahdollistavat, sillä hyvä mieli tunnetusti nostaa vastustuskykyä! Nyt on lupa viihtyä!Kaikkien iloksi näinä haastavina aikoina Kunnan Pojat kajauttavat livestriimauslähetyksissä kaikkien meidän vastaanottimiin iloisia sävelmiä ja samalla viihdyttävät meitä ruudun takana olevia median kuluttajia. Tänään olin todistamassa Kunnan Poikien livekeikkaa ja mietin niitä paikkoja jotka tästä eniten hyötyvät kiitollisin mielin. Mahtavaa Kunnan Pojat!

Rovaniemen kaupungin kulttuuritoimisto yhteistyössä nuorisopalveluiden ja muiden kaupungin yksiköiden kanssa lähettävät Mondelta livestriimejä lähiaikoina, innoissani odotan miten ne vastaanotetaan kotisohvilla ja mitä kaikkea onkaan ohjelmistossa. Jännää!

Kulttuuritarjonta ei ole hävinnyt, se vain muottaa hetkeksi muotoaan ja jatkaa hyvinvoinnin luomista ihmisille käyttäen tarjottuja välineitä. Ihanat palautteet, joita tulee Kunnan Poikien keikkojen jälkeen osoittavat kuinka paljon hyvää mieltä näinkin saavutetaan. Kenties livestriimejä jatketaan silloinkin, kun voimme taas vapaasti lähteä konsertteihin ja festivaaleille? Aika näyttää miten tämä kaikki muovaa toimintojamme ja mitä tästä kokemastamme ajasta opitaan.

Useita livestriimauslähetyksiä löytyy listattuna koronakeikat.fi osoitteesta, jos vaikka tänään haluat katsoa mitä viikonloppuna on tarjolla.

Kunnan Poikien livekeikoille pääset klikkaamalla tätä osoitetta: https://www.twitch.tv/kunnanpojat  Huoimoithan, että puhelin tarvitsee sovelluksen ja kirjautumisen ensin, tietokoneella riittää linkin klikkaaminen. Videoita voit katsoa myös jälkikäteen palvelussa poikkeustilan ajan.

Viihdytään, pysytään terveinä ja huolehditaan toisistamme!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti