torstai 23. kesäkuuta 2016

Voihan nenä! Pinokkio Konttisen kesäteatterissa

Puusta tehty. Kuva Konttisen kesäteatteri.
Kehno kesäteatterinäytelmä kaatosateessa – siitä saa aika monta kesäsuorituspistettä, vai mitä?

Konttisenkesäteatterin tämän kesän esityksen ennakkonäytöksessä surkeuspistesaalis jäi nollille. Yksi: aurinko paistoi koko esityksen ajan. Villapaidat, kalsarit ja sadeviitat saivat tällä kertaa jäädä reppuun.

Ja kaksi: esitys oli kertakaikkisen mainio! Kehnoille kesänäytelmille kyllä virnuillaan Oiva Nuojuan käsikirjoittamassa ja ohjaamassa Pinokkiossa lempeästi, mutta näytelmä onnistuu ilahduttamaan, viihdyttämään ja hauskuuttamaan pikkukatsojia. Yksi nauroi tauotta koko ensimmäisen näytöksen ajan, mikä kieltämättä nosti tunnelmaa muuallakin katsomassa. 

Ja löytyy esityksestä tietysti koukkuja aikuisillekin.

Sidekick-tyypit vievät tälläkin kertaa potin, tai siis ne muutamat eurot joita taskun pohjalta pätkäduunareilla löytyy. Freelancerin hommissa keikkaduunista toiseen hyppelevä Omatunto Sami Sirkka eli Hantulan Eikka on hurmaava, eikä se terssin heitto melodioissakaan niin kamalasti kiusannut (edes tällaista sävelpuhtausnipoa). Lemppareitani olivat silti ehdottomasti ovela Kettu Mona Huczkowski ja sen pölijä Katti-kaveri Meri Forsman.

Esityksen hauskat, tarttuvat ja haastavatkin biisit on tehnyt Pinokkion roolin näyttelevä Jarno Jokiharju. Etenkin loppulaulu soi kauniin moniäänisesti – varmana laulajana jo mainittujen näyttelijöiden lisäksi loistaa ihana bloggarimme Malla.

Niin että menkääpä nyt hyvät ihmiset katsomaan Pinokkiota! Siihen on vielä loistavan monta tilaisuutta!


- Pälvi - 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti