keskiviikko 29. kesäkuuta 2016

Saje kattojan silimässä, käjessä iskuporakone.Juhannuksena kävin katsastamassa Tero Huhtalan ja Jari Karjalaisen muodostaman Nasty Habits duon keikan sellaisessa keitaassa että ette usko! Suosittelen, meinaan sateella ja ukkosellakin paikka on elämys, lisätään siihen vielä duo soittelemaan viihdyttävää musiikkia, mitä muuta ihminen tarvitsee? 

Keikkapaikkana upia! Kuva: Saija Kestilä

Juhannuksen taikaa, Kuva: Saija Kestilä


Ruoka siellä on loistavaa, söin hampurilaisen, joka oli niin sikahyvää että menen pyhiinvaellusmatkalle takaisin keitaaseen. Ehkä jo tänään… Myös paikallisesti tuotettu poronverestä tehty mustamakkara vai miksikäs minä nyt sitä kutsuisin, on taivaallisen hyvää. Kahavin sie saat kuksasta.

Niin hyvvää! Kuva: Saija Kestilä


Nyt siellä jo herää kysymys että mikä on tämä keidas ja miten sinne pääsee? Ei hätää janoinen ja nälkäinen ystäväni, kerron kyllä. Kesärafla löytyy osoitteesta Pallarintie 17. Mennessäsi sinne, nappaa pyyhe mukaan, sillä saunassakin saa käydä. Huippumesta! Löydät heidät myös facesta.

Kesäraflan maisemia, Kuva: Saija Kestilä


Juhannusilottelut eivät jääneet herkullisiin hamppareihin, sillä seuraavana päivänä otettiin mehut katsojasta. Iskuporakone nimensä mukaisesti porasi tiensä kokijan korvakäytäviin Valdemarin lavalla aiheuttaen tahatonta nykimistä tanssilattialla. Ymmärrän toki jos se on säikäyttänyt kanssa tanssijoita, ei se helppoa ollut minullekaan. Varoitushan tuossa pitäisi olla, miettikää nyt sitä raukkaa rokkipoliisia joka tuonne joutuu. Jos jätän tämän turhan kiertelyn ja laitan työkalut pöydälle. Asiaan.

Iskuporakone! Kuva: Jari Karjalainen


Arvaan että olisit halunnut olla keikalla mukana ja harmittelet nyt miksi et tullut. Ei hätää, pelastan taas! On meinaan kooste keikasta! Sitä saat levittää ympäriinsä, sillä näin hieno yhtye kuuluu olla keikoilla ja lavalla joka puolella.  Olen todistanut vierestä sivusilmällä mulkoillen yhtyeen kasvua ja nyt siitä on tullut kokonainen työkalupakki. Laulaja on niin mahtava, etten voi sitä sanoin kuvata, koska keikkakokemus on jokaisen itse hankittava. Lisäksi lavakemia on mahtava ja yhtyettä on mahtava seurata lavalla, niillä on kivaa! Tässä kooste!

Kiitos Kesärafla, Nasty Habits ja Iskuporakone huipusta viikonlopusta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti