perjantai 15. helmikuuta 2013

KorvaBoostya?

Boostya Korville!

Olipa torstaina 14.2.2013 KorvaBoosty Bull Bar & Grillissä. Mieki olin siellä. Yllättäen.
Iki-ikuna ihka ensimmäinen KorvaBoostyn keikka oli sangen viihdyttävä pläjäys groove ja soul-musa osastoa, torstain ystävänpäivän oivallinen päätös. Mieleen jäivät jäätävät välispiikit, joita vieläkin mielessäni pyörittelen virnistellen. Hauskaa. Ytimekästä laulantaa, korkealta ja kovaa. Hyvää ja höyryävän tuoretta KorvaBoostya kylmän maidon kera etten sanoisi! 

Rehtonen valaisi yhtyeen hauskan nimen takana olevasta tarinasta kuinka hän oli leipomassa korvapuusteja ja mietti kuinkahan korvapuusti toimisi yhtyeen nimenä. Siitä KorvaBoosty. Ollaan onnellisia ettei Rehtonen leiponut mitään muuta sen vaikeampaa, esiintymislavalta vitsailtiin.

KorvaBoosty vetää Bullissa arviolta muutaman viikon välein teema-illan, joissa soitellaan kyseisen teeman alle sopivia biisejä. Täydellisiä Bull´s hitsejä torstain illan ratoksi. 

Seuraavia bull´s hitsejä a´la KorvaBoosty pääset seuraamaan Bullissa 21.3.2013!
KorvaBoostyn keikat saat tietää Facebookista!

Kuva: Ryde
KorvaBoosty on yhtäkuin: 
Sami Enbuska, rummut,
Jari Karjalainen, koskettimet, laulu, 
Jaakko Niemi, basso, laulu 
Timo Rehtonen, kitara
+ Jaana Isokangas, laulu.

Bull Bar & Grill löytyy osoitteesta
Pekankatu 9, 96200 Rovaniemi, Finland

2 kommenttia:

  1. Niin siis Jaana I. oli special guest star tällä kertaa, potentiaalisesti muita vierailevia paikallisia sitten myöhemmillä kerroilla. -JK-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitokset tarkennuksesta JK, kaikessa korvaboostyn kanelimaisessa tuoksussa en huomannutkaan asiaa sen koommin tähdentää. Loistoa! :)

      Poista