lauantai 13. toukokuuta 2017

Parannetaan maailmaa nauramalla!

Onko arkesi vetänyt sinut alakuloiseksi? Niin oli minutkin, mutta sitten menin teatteriin virkistymään ja pääsin yllätyksekseni matkalle Italiaan. Suupielet nousivat ylöspäin kertaheitolla Ei makseta- näytöksen hullunkurisen farssin ansiosta. Oman elämän kiireet eivät yhtäkkiä tuntuneet miltään seuratessa kommellusta lavalla. 

Ei Makseta, kuva: Rovaniemen Teatteri

Dario Fon taitava yhteiskuntaa kriittisesti käsittelevä tapa kirjoittaa loi näytelmän, jossa vakavalle ja nykypäivänäkin meitä koskettavalle aiheelle uskaltaa nauraa. Kenties ongelman vakavuus pienenee mielessä jos sille nauretaan. Itse ongelmaa se ei poista mutta ainakin nauru on ilmaista ja terveysvaikutteista! 

Ei makseta, Kuva: Rovaniemen Teatteri

Yleisön mukaan ottaminen näytelmiin on aina katsojalle mielenkiintoista ja tekee näytelmästä läheisemmän, kosketeltavan. Teatterissa kannattaa siis olla aistit avoinna! Heittäytyä mukaan ja elää näytelmää, silloin saa kaiken irti, katsojan silmin! 

Ei makseta, Kuva: Rovaniemen Teatteri

Suosittelen näytelmää ihan kaikille tylsyyttä pois ajaville ja kiireen tuoman kujanjuoksun lopettamiseksi ihan kertaistumalta. Täältä löydät videopätkän esityksestä, jotta voit todeta itsekin että tästä esityksestä kannattaa käydä nauttimassa! Parannetaan maailmaa nauramalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti