tiistai 2. heinäkuuta 2013

Musiikkia, värinää ja jäätelöä! Niistä on kunnon kesäpäivä tehty!Olipa kerran kuuma aurinkoinen lauantai-iltapäivä 29.6.2013 ja Nasty Habits Duo, meikäläinen mukaan luettuna pakkauduimme pakuun ja suuntasimme kohti Ounaspaviljonkia. Tero ja Jari huitasivat keikan, minä otin kuvia ja nimmareitakin tultiin pyytämään. Äänekkäimmän osan yleisöstä muodostivat lokit, ne Hitchockin linnut. Koska yllätykset ovat hienoja asioita, keikan aikana sukulaisiani, jotka isolta kirkolta asti täällä olivat käymässä, kävelivät yllättäen keikkapaikan ohitse rannalle päin ja minä otin ja lähdin sitten tervehtimään vierailijoita ja houkuttelin heidätkin keikalle.


Nasty Habits Duo, Kuva: Saija Kestilä

yksi Hitchockin linnuista, kuva: Saija Kestilä


Keikalta päästyämme meidät houkuteltiin Valsalle Galleria Värinään avajaisiin kun Mikko ja Riku Valsan takapihalla sitä meille suosittelivat. Oikeastaan Pippuri sai minut houkuteltua suuressa olemuksessaan. Tero suuntasi seuraavaa keikkaa kohti. Meillä oli puoli tuntia käytettävänä ennen avajaisia, menimme jäätelölle ja ohimennen Iskuporakoneen keikalle. Olipa hieno yllätys. Kulttuuria ja tapahtumia koko kaupunki täynnä! Loistoa!

Iskuporakone, kuva: Saija Kestilä


Suuntasimme takaisin Valsalle Heli-Maarit Niipan näyttelyn avajaisiin. ”YLÖSaLAISIn (Up And DOWn) oli virkistävä väribasaari, joka väriterapian lailla nostatti tuntemukset ja suupielet ylöspäin. Vastaanotto oli jälleen erittäin lämmin ja informatiivinen, kiitokset siitä. Jäin kaipaamaan niitä pieniä leipiä. nam.
Kierreltyämme näyttelyä kaikessa rauhassa ihastuin kaikista eniten teoksiin Aloe1, Aloe 2, Elämän tilkkutäkki ja Sininen puu. Sininen puu resonoi omaan ajatusmaailmaan, siinä näkyi vuoden tai miksei koko elämänkin kiertokulku elämän väreineen, Sininen tuo turvallisuutta ja rauhallisuutta – elämän perussointua, luoden kontrastia elämän värikkäisiin tapahtumiin. Maailman puu seisoo vahvasti keskellä maailmaa pitäen koko touhun kasassa. 
Heli-Maarit Niippa ja Sininen puu -teos. Kuva: Saija Kestilä

Ihastuttava päivä hyvässä seurassa, auringon paistaessa. Parhautta!

2 kommenttia: