maanantai 10. joulukuuta 2012

Korundissa konsertissa


Viime viikon tiistaina oli luvassa kauan ootettu Lapin kamariorkesterin pikkujoulukonsertti. Mukaan nappasin kaverin Jankan, jonka vanhemmat soittaa Lapin kamariorkesterissa. Konsertti oli hieman erilainen mitä normaalisti tulee kamariorkesterilta nähtyä. Kuten ylläolevasta lippusesta huomaa, niin Anna Laakso hoiti juonnon, laulun sekä pianon. Täytyy kyllä myöntää, että kylmiltä väreiltä ei vältytty Annan laulaessa. Toiseksi täytyy kyllä myöntää, että oli mahtavinta laulua livenä, mitä koskaan kuullu.

Konsertin aikana kuultiin yllättäen myös kaksi laulua, johon osallistui koko kamariorkesteri. Kaksi tuntia kulu yllättävän nopeaa, eikä aika kyllä missään nimessä käynyt liian pitkäksi. Ennemminki oisin voinu jäähä istuskelemaan sinne vaikka aamuun asti. Yhteislaulujen aikana oli pakko avata myös omaa ääntä hieman.

Korundin hienossa salissa istuessa tuntu välillä, että aika pysähty. Sitä vaan istu ja orkesterin soittaessa ne vei sinut mennessään, sillon ei tarvinnu kyllä ressata mistään! (Terveisin minä joka ressaan aina kaikesta). Havahtu välillä siihen, että mietti mistä se musiikki tulee ja kuinka hieno tiimi Lapin kamariorkesteri on ja miten ne soittaa yhteen. Miten ylipäätään riittää nuin taitavia ihmisiä ja kun tuntuu, ettei aplodit riitä kiittämään.

Kuva Lapin kamariorkesterin facebook-sivuilta
Lapin kamariorkesterin facebook sivut löyvät täältä!

Vielä kerran, iso kiitos!

- Suvi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti