sunnuntai 5. helmikuuta 2017

Palkitseva hyvän mielen ympäristöseminaari!

Pidä Lappi Siistinä ry:n Ympäristöseminaari Saariselällä Riekonlinnassa 2.-3.2.2017

Pidä Lappi Siistinä ry 30 vuotta! Onnittelut!


Ympäristöseminaarin aiheena oli tänä vuonna kiertotalous, jota käsiteltiin eri näkökulmista seminaarin aikana. Oli erittäin mielenkiintoista kuunnella puhujia työn lomassa, kuvia ottaessa. Esitykset löydät Pidä Lappi Siistinä ry:n nettisivuilta, jos haluat tutustua kiertotalous -aiheeseen paremmin. Seminaarin avasi juhlallisesti Hannele Pokka. Lapin Kansa oli tekemässä juttua seminaaristamme, tässä linkki uutiseen.


Seminaarin avauspuheenvuoro, Hannele Pokka, kuva: Saija Kestilä

15. Kultainen luuta -palkinto myönnettiin tänä vuonna VR Groupille, joka on ottanut ympäristön toiminnassaan isosti huomioon.  VR Groupin kotisivuilta voit lukea asiasta enemmän. Onnittelut VR Groupille ja suuri kiitos ympäristöystävällisyydestänne!


Kultaisen luudan hetki. Kuva: Saija Kestilä


Hannele Pokka, Nina Routti-Hietala ja Leo Pitkänen. Kuva: Saija Kestilä

Painavan asian jälkeen oli juhlaillallinen. Puheiden lomassa Pidä Lappi Siistinä ry palkitsi Rainer Lahden yhdistyksen kunniajäseneksi. Kiitos Rainer pitkäjänteisestä työstäsi yhdistyksen puolesta!


Rainer Lahti ja kunniakirja. Kuva:Saija Kestilä


The Visitors -yhtye aloitti soitannan Riekonlinnan ravintolasalissa. Viihtyisää tunnelmaa ja maukasta nautittavaa. Tunnelma oli juuri kohdallaan. Tanssilattiallekin tuli tanssahtelijoita. Oli meillä mukavaa! The Visitors piti tauon ja tilalle tuli Nasty Habits -yhtye. Taas mentiin tanssilattalla pyörähdellen. Hyvin mielin voi sanoa seminaaria onnistuneeksi! Kiitokset Riekonlinnalle!


The Visitors Riekonlinnassa. Kuva: Saija Kestilä

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti