sunnuntai 14. huhtikuuta 2013

Hurjaa biletykitystä ja bändiskabailua!

Make It Shake Amarillossa
12.4.2013

Kuva: Saija Kestilä
Amarillossa oli hurjat bileet perjantaina. Bändi oli niin mukaansa tempaava että joutui sätkimään bilecovereiden tahtiin hikipäässä tanssilattialla. Voi veljet mitä touhua! Suosittelen kaikille kanssasätkijöille, joiden tanssijalka on vähänkin herkässä. Biisejä tuli laidasta laitaan kotimaisista tinakengistä Gangnam style huudatukseen korealaisittain. Olimme sitten Las Ketchupin Aserejé -biisin esitanssijoina erään nuoren naisen kanssa, jonka nimeä en huomannut biletunnelmissa kysyä. Kiitosta vain tanssiseurasta. Mukavata! Tuli ihan kesäfiilis keikalla. Pakko hehkuttaa Horgen sooloa! Aivan parasta!!


Kuva: Saija Kestilä
Kata - Bass
Kaisa - Vocals
Jari - Voc/piano
Toni - Guitar
Kai - Keyboards
Olli - Drums
-featuring Horge The Pig 
Osallistun Amarillossa chilikisaan, toivottavasti tulee voitto kotiin ja murkinaa pöytään, kaikki tämä tanssiminen ja kulttuuri tekee minut nälkäiseksi. Kiitos Amarillo jälleen kerran hyvästä palvelusta! Pakko tunnustaa että kävin keikan jälkeen alakerran Doriksen tanssilattialla riekkumassa muutaman biisin ajan toteamassa kuinka vanha minusta on tullut. Mournful Lines Simerockin bändiskabassa
13.4.2013

Jonne soitti minulle muutama päivä sitten ja pyysi majoitusapua bändillensä Mournful Linesille. Majoitin yhtyeen ja he pyysivät ”minikeikalle” bändiskabaan katsomaan menoa, josko heille saisin järkättyä keikkaa. Potentiaalia löytyy! Tykkäsin kovasti soitannasta. Yhtye on ollut 4 kuukautta pystyssä ja tuommoista on saatu aikaiseksi niin kyllähän tuosta noustaan ylöspäin kun suurempi yleisö saa yhtyeestä vihiä. Maileja alle ja varmuutta lavashowhun. Maanläheistä meininkiä ilman rokkikukkoilua. 

Kuva: Samppa Vainionpää
Markus Jussila - kitara, laulu
Jonne Fofonoff - kitara, taustalaulu
Kimmo Ritapuu - rummut
Jarmo Pyörälä - basso
Jyrki Muhonen - kosketinsoittimet


3 kommenttia:

  1. Make it Shake kiittää ja kumartaa! Huippua vetäistä show kun porukka on kunnolla messissä ja antaa palaa :) Aplodeeraamme ansiokkaalle Roi-yleisölle ja välitämme Horge-possulta terveiset keikkabussista!

    VastaaPoista
  2. Oi! Horge! ^^ Kiva kun kävitte, tulettehan pian uudestaankin! :)

    VastaaPoista
  3. Eiköhän me sinne taas pölähetä, toivottavasti mahdollisimman pian!

    VastaaPoista