perjantai 18. lokakuuta 2019

Välittämisen yö Rovaniemellä

Kävin viemässä Kansalaistalolle Kulttuuria keskiviikkoon –hyvinvointitapahtuman julisteita
ja päädyin talvivaatekeräyksen keskelle Väärti-tilaan vaihtamaan Pasin kanssa muutaman sanan. Kansalaistalolle on aina helppo mennä ja vastaanotto on joka kerta ystävällinen. Suosittelen tutustumaan Tuvan toimintaan, vaikka kahvin kera.

Kuva: Pixabay

Välittämisen muotoja on monia. Yksi tärkeimmistä elementeistä mielestäni on vilpitön halu auttaa, joka luo hyvinvointia ja lämmittää monen mieltä ja sydäntä. Tuetaan toisiamme, pienetkin teot voivat olla suuria. Talvivaatteet tekevät tulevalle talvelle varmasti monille hyvän mielen ja lämmittävät pitkään: takkeja jaettiin talvivaatekeräyksen tuloksena 400 kpl ja kaulahuiveja, pipoja ja kenkiä sai
ottaa mukaan samalla.

Vaatekeräys, kuva: Pasi Tarvainen

Kunnan Pojat esiintyivät 17.10.2019 valtakunnallisen Asunnottomien yön Välittämisen yö -paikallistapahtumassa Rovaniemen Päiväkeskuksessa alkuillasta ja kävin fiilistelemässä meininkiä. Heti ovelta minut valtasi lämmin tunnelma, paikka oli täynnä ihmisiä, kahvi tuoksui ovelta kutsuen luokseen ja ihmiset jonottivat parturi- ja kampaamopalveluiden äärelle. Välittämisen yössä oli mukana monia toimijoita. Täältä löydät kaikki mukana olleet tahot ja ohjelman kokonaisuudessaan.

Tapani mukaisesti otin videolle keikkaa ja näette otteita illan tunnelmasta. Kunnan Pojat tarjoilivat todella lämminhenkisen ja iloisen musiikkihetken. Tanner tömisi innostuksesta muusikkojen soittaessa ja ihmisten tömistäessä jalkojaan.



Ihana sattumien johdatus päiväisestä talvivaatekeräyksestä illan konserttiin, sillä aamulla en vielä tiennyt mitä päivä tulee pitämään sisällään, näin kulttuuri yhdistää ja sitoo asioita toisiinsa.

Tänään 18.10.2019 klo 14 alkaen koetaan monimuotoinen Vanha Asema 110 vuotta - Kulttuurijuhla ja siellä soittaa myös Kunnan Pojat! Tuletko tanssimaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti