sunnuntai 21. tammikuuta 2018

Kunnan Pojat –Musiikkimestarit ja Amarillon huikeat jatkot


Lauantai oli allekirjoittaneelle hyvä päivä hemmotella itseään, sillä vuosirenkaisiin lisättiin taas yksi pykälä kuvastamaan kertynyttä elämänpolkua. Jotkut sanovat, että viisaus lisääntyy vanhetessa, nyökkäilen hiljaisuudessa ja toivon sen pitävän paikkansa.  

Kunnan Pojat esiintyivät klo 13 alkaen Musiikkimestarit-liikkeen lavalla, Talking Rock´n´Roll –teemalla. Uskomattoman hyvin, pienelläkin lavalla, ammattimuusikot saivat meiningin nostettua hetkessä kattoon ja kaikilla oli kivaa. Lavalla oli soittajilla mukavaa ja se välittyi yleisöön - kiitos siitä, sekä mahtavista mukaansatempaavista musisoinneista!

Kunnan Pojat lavalla. Kuva: Saija Kestilä

Jos et vielä ole törmännyt Kunnan Poikien keikkaan, niin suosittelen katselemaan kalenteria ja laittamaan sinne merkinnän, kun seuraava julkinen esiintyminen ilmoitetaan Kunnan Poikien Facebook-tililläHelmikuussa on hyvät mahdollisuudet merkitä kalenteriin happihyppy musiikin maailmaan. Tiesithän että, Kunnan Pojat ovat Rovaniemen kaupungin virallisia rytmimuusikkoja. Kunnan Pojat kiertelevät enimmäkseen kaupungin sisäisiä toimipisteitä, kuten palvelutaloja ja päiväkoteja, muutaman mainitakseni. 

Hyvillä fiiliksillä kohti Amarilloa jatkoille. Amarillossa en ollutkaan käynyt vähään aikaan, mutta täytyy suunnata sinne useammin. Ruoka oli todella maukasta ja tunnelma sopivan rauhallinen. Uusi sisustus sopii hyvin tilaan. Olin hyvällä ruokahalulla syönyt lautaseni tyhjäksi ja seuraavana eteen tarjoiltiin jälkiruoka. Ette usko kuinka hyvää! Laitan alle kuvat tästä maittavasta synttäri-ateriasta, joka on painunut ihanien muistojen laatikkoon ja pysyy siellä. Hyvä fiilis lisääntyi mahtavalla palvelulla, kiitos Soile!

Herkullinen synttäri-ateria. Kuva: Saija Kestilä
Suussa sulava jälkiruoka. Kuva: Saija Kestilä

Vatsat pullollaan ja mieli iloisena päätimme vielä suunnata videovuokraamoon FilmTowniin ja rentoutua sohvalla loppuillan.

Kiitos teille kaikille, että teitte päivästäni upean!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti