sunnuntai 10. joulukuuta 2017

Naurun Saarelta JoulumaahanNätti-Jussi seikkailee - Terveisiä Naurun saarelta!Mielikuvamatkailun kuuminta hottia on istua kahvikuppi kädessä sohvalla ja antaa ajatusten juosta omaa ralliaan, mitä ihmeellisimpiä paikkoja, kauhuskenaarioita ja lukematon määrä variaatioita voi löytyä ihan hetkessä. Heikompaa hirvittää!Nätti-Jussi seikkailee, kuva: Petri Teppo

Nätti-Jussin maailmaa oli avattu hauskalla tavalla näytelmässä, kuinka eläväinen se olikaan! Joka sana on totta, vastuu on kuulijalla. Painostavalla hetkellä kannattaa nauraa, se pidentää ikää ihan todistettavasti! Nätti-Jussin seurassa ei varmasti ole tylsää ollut miehen kertoessa tarinoitaan savotoilla. Kiehtova ja tutustumisen arvoinen hahmo, legenda suorastaan.

Nätti-Jussi, kuva: Petri Teppo

Näytelmä itsessään pidentää ikää, sillä reissu Naurun saarelle ja maailman ääriin kaikkine kommelluksineen ei voi olla kuin viihdyttävää ja mieltä ylentävää. Jos et vielä ole käynyt, niin suosittelen nyt kiireen vilkkaa menemään. Lupaan, että lapikkaat pyörivät jaloissa! Jussi Nätin mukaanhan se Naurun saarikin nimettiin, kuvitelkaa!JoulutarinaOletko hukannut joulumielen? Odotteletko sitä vielä? Se löytyy Joulutarinasta, teatterin lavalta. Esitys on hauska, koominen, surullinen, koskettava, mukaansatempaava. No, sait käsityksen varmasti jo kuvauksesta. Lainasin seuraavan infon teatterin sivuilta: Joulutarina on Rovaniemen Teatterin ja Tanssiteatteri Rimpparemmin yhteistuotanto. Musiikkinäytelmä pohjautuu Marko Leinon romaaniin ja Juha Wuolijoen elokuvaan Joulutarina, jonka on tuottanut Snapper Films Oy ja käsikirjoittanut Marko Leino.

Tanssia ja laulua! Kuva: Kaisa Sirén

Pieni poika Nikolas kokee elämässään traagisia käänteitä ja elämältä puuttuu suunta, mutta joulun taika antaa Nikolakselle suunnan elämään. Nikolaksen elämän etenemistä oli mahtava seurata, ikäkin lisääntyi ihan silmiä räpäyttämällä. Lavasteet, varsinkin paja, olivat erittäin vaikuttavia, sekä hurjat sudet ja kaikki! Musiikki, mainitsinko jo musiikin?

Kuva: Kaisa Sirén

Nikolas, Kuva: Kaisa Sirén

Jatkamme kotosalla joulumielen edistämistä katsomalla Joulutarina-elokuvan. Haluan myös jakaa teille tämän uskomattoman hienon uunituoreen paikallisen huippumuusikoiden tähdittämän yhtyeen biisin ja toivottaa teille rauhallista Joulun odotusta.

Jacques Daniels Project: Ready For The Future


P.S. Muistakaa olla hyviä toisille, sillä jouluna, vain hyvää toisille tekevät saavat lahjoja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti