keskiviikko 2. marraskuuta 2016

Retrofuturistisia soundeja Korundissa


Oletteko ikinä miettineet mikä sopii jazzin kanssa yhteen? Hyvä seura, omavalintaiset ostokset kahviosta ja taide. Ne sopivat hyvin yhteen lupilla! Tärkeyslistahan on jokaisella erilainen, hyvä niin. Olimme 21.10.2016  Jarin kanssa nauttimassa Plukihäiriö lupilla Korundissa jazzista, jota ilmoille maalaili sulosoinnuin Ruokangas-Estola-Roland-Trio. Oisippa ollut mukana!


kuplivaa jazzia, kuva: Jari Karjalainen


Korundin kahviosta sai todella herkullista kuplivaa, jossa ei prosentteja ollut, mutta iloista mieltä ja makua sen edestä. Yhtyeen takana oli ehkä kaunein ja kuvaavin "tausta" vähään aikaan, sen olemus kuvasi muutamaa soitettua kappaletta. Sadepisarat tippuvat sadepilvistä alas yhtäikaa kun matkaamme myrskyisillä merillä, rämmimme metsissä ja lennämme lentävän karhun selässä pitkin pihoja. Lentävä karhu on siis mehiläinen jos et sitä heti hahmottanut. Selailin kirjoittaessa tätä tekstiä Bryk Rutin teoksia ja ihastuin ikihyväksi taiteilijan tuotantoon. Jazz avaa maailmoja ihan joka suuntaan! Kuvissa taustalla oleva iso vaalea teos on Bryk Rutin "Sateen jälkeen" (1985).  Pakko mainita että Korundin kaupasta sain vielä viimehetkillä ostettua aiemmin katsomani korvakorut, ne ovat niin kauniit! Kiitos Kaima Design!

Laita volat kaakkoon! Antaa mennä!

Jazz vie kuulijan matkalle jos antaa musiikin viedä mukanaan ja antaa mielikuvitukselle vallan. Tähän ei tarvitse nauttia mitään kahvia vahvempaa, ihan rento mieli riittää. Kiireen voi jättää vaikka narikkaan sisälle tullessaan. Suosittelen yhtyeen keikkoja jos mielikuvamatkat näkymättömiin maailmoihin yhdistettynä virtuoosimaiseen soitantaan kiinnostaa. Kiitos Hannu Raudaskoski järjestämästäsi elämyksestä Plukihäiriö lupilla! Loistoa!

Ruokangas-Estola-Roland-Trio, kuva: Jari Karjalainen


Pikkujoulu-Plukihäiriöt löydät Korundista! Nähhään siellä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti