maanantai 15. helmikuuta 2016

Slaavilaisia tunnelmia Vänän baarissa


Tuoksuvat tuomien valkoiset kukkaset. 
Kovin on mollivoittoista, todettiin useampaan otteeseen Kolmen sisaren ensi-illan jälkeen Rovaniemen teatterin kellariteatteri Saivossa eli Vänän musiikkibaarissa. Itse teatterinjohtaja Väänänenkin osallistui slaavilaisten sävelmien esittämiseen, mutta päävastuun musiikista kantoi jälleen mainio orkesteri.

Illan komeimmat puvut nähtiin Minna Siitosella ja Anna Laaksolla – puhumattakaan alueteatterikuraattori Johanna Virsusesta, joka oli saanut kantaakseen Fedja-setä -näytelmästä tutun hullun lehmän koltun. Vähän oli kuulemma lämmin.

Illan loppupuolella intouduttiin slaavilaiseen yhteistanssiin, mutta pöytäseurueemme oli siinä vaiheessa sen verran keskittynyt intensiivisiin taiteellis-kulttuuris-poliittisiin keskusteluihin, että tyydyimme iloisesti vilkuttelemaan ohihumppaaville tanssijoille.

Vänän musiikkibaari on kertakaikkisen hieno lisä Rovaniemen ravintolaskeneen. Esityksen jälkeen on hyvä purkaa tunnelmia, ja kun pilkku tulee jo puolenyön maissa, jaksaa iltauninenkin työn raskaan raataja bilettää loppuun asti. Elävää musiikkia, pientä syötävää ja juotavaa joka makuun. Kyllä mie suosittelen.

- Pälvi - 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti