lauantai 28. maaliskuuta 2015

Kirjoittajatreffeille!

Kirjoittajatreffien tunnelmaa. Kuva Helena Kokko.
Toiset avoimet kirjoittajtreffit kutsuvat!

Kirjan vuoden innoittamina järjestettiin Rovaniemellä helmikuussa ensimmäiset avoimet kirjoittajatreffit. Bloggaaja Pälvi on ystävänsä kanssa pitänyt kirjoittajatreffejä kahviloissa reilun vuoden ajan niin usein kuin kiireisten naisten aikataulut sallivat, ja joka kerran jälkeen on ollut hyvä ja innostunut mieli. Treffeillä on työstetty omia tekstejä eteenpäin, mutta myös tehty irroitteluharjoituksia; sellaisia, mihin itsekseen ei tulisi koskaan ryhdyttyä.

Niinpä mieleen pärähti kokeilla, miten sujuisivat avoimet kirjoitustreffit. Kirjaston väki lähti mukaan, ja ensimmäisille treffeille ilmaantui kymmenisen innokasta kirjoittajaa. Aalto-salin syvänteessä syntyi koskettavia ja hurjiakin kertomuksia kohtaamisista kirjastossa ja kirjojen parissa. Halukkaat saivat lukea tekstejään muille, mutta tekstit sai myös pitää täysin itsellään jos niin tahtoi. Bloggaajan yllätti jälleen kerran se, miten huikean hienoja juttuja vartissa voi syntyä!

Toiset avoimet kirjoitustreffit pidetään tiistaina 31.3. klo 16 Rovaniemen pääkirjastossa. Mukaan tarvitsee vain kirjoitusvälineet. Noin tunnin ajaksi saa keskittyä vain kirjoittamiseen - mikä sen parempaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti