perjantai 14. marraskuuta 2014

Antti – Ei huono!Paluu Katsojan silmin blogiin ja kirjoitushommiin pitkän ja ansaitun loman jälkeen alkoi aika upiasti! Kävimme eilen ensi – illassa ravintola Doriksessa katsomassa Antti -musikaalin, jonka Lentävän poron teatteri on kasannut vähälumisen marraskuumme iloksi. Esitykset jatkuvat joulukuun puoleen väliin saakka mutta suosittelen lippujen hankkimista, vaikka nyt tältä istumalta.

Haluaisin kertoa teille ihan kaiken mitä elämänkerrallisessa musiikkikomediassa tapahtui, mutten halua riistää teiltä sitä kokemisen iloa, jota tuo musikaali aiheutti nauruhermoissa. Näyttelijäsuoritukset saivat aikaan tunneskaalan eri radoille sinkoutumista! Haluaisit lisää räiskettä lavalta, tuleekin väliaika. Koin esityksen raikkaaksi, tunnelman odottavan innokkaaksi, sopivan ilmavaksi, rakenteeltaan mietityksi.


Antti, Kuva Pasi Hakkio


Kyseessä on tarina ihmisestä jolla on unelma ja sen unelman saavuttaminen vaatii uhrauksia. Kenen leipää syöt sen lauluja laulat? Uhrausten kautta kuitenkin ihmiselle paljastuu syvin sisin totuus, valon armeija herää henkiin ja omatahto voittaa. Vielä juurillensa palaa vahvinkin. Miten tämä kaikki liittyy Anttiin ja mikä on suomalaisten pop-artistien vertaistukiryhmä? enpäs kerro, mene itse katsomaan. Tämäkin kirjoitus avautuu sitten paremmin, lupaan.

Antti, kuva: Pasi Hakkio


Suosittelen. Ota irtiotto arkeen.  
Lisätietoa halutessasi löydät täältä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti