sunnuntai 8. kesäkuuta 2014

Etnoruokaa, Musiikkia, basaari ja työtä, josta saa korvausta! Huikeaa!Rovaniemen Mahdollisuuksien torin 10- juhlavuosi järjestetään yhteistyössä Jutajaisten ja Kansalaisfoorumin kanssa, sillä kokoamme yhdessä tapahtuman Jutabasaari – monikulttuurinen kohtauspaikka ja Mahdollisuuksientori. Työkokeilu Kansalaisfoorumilla on mahdollistanut minulle täyspäiväisen keskittymisen Jutabasaariin ja Mahdollisuuksien toriin. Tämän vuoden teemamme Työ ja nuoret näkyy ja kuuluu 25.6.2014 klo 12–19 järjestettävässä kokoperheen esteettömässä ilmaistapahtumassa Jutajaisten Festivaaliareenalla.

Järjestöjä on kutsuttu pitämään ilmaisia pöytiä koko päivän, tapahtumaa lavalle on tulossa ja piakkoin lisään myös pienet esiintymiset jo valmiiseen ohjelmaan, joita järjestöt ja toimijat ovat ehdottaneet. Tuula Paunulan Rakkausravintolasta saat herkullista raakasuklaata ja viilentävän terveellistä juomaa. Elimu Ry:n Reilun kaupan kahviosta ronskin reilua kahvia ja syömistä, sekä ihka oikeaa etnoruokaa valmistetaan paikan päällä!
Ihana juontajamme Kati Nivala kiertelee tapahtuma-alueella haastattelemassa järjestöjä ja toimijoita sekä kertoo tapahtumasta paikanpäällä. Maailmanmusiikkiyhtye Brella (Rovaniemi), Amoc (Inari) ja Timi Lexikon (Kuopio) toimivat tapahtuman pääartisteina. Ohjelma kokonaisuudessaan julkistetaan näinä päivinä, joten kauaa ei tarvitse odotella.

Aikani on mennyt näissä merkeissä viimeiset kolme kuukautta joten en ole paljoa ehtinyt muuta tekemään, saatikka kirjoittamaan blogia, mutta pienissä erissä tämäkin valmistui maltilla! Harmikseni en ole ehtinyt vierailla kulttuuririennoissa, mutta korjataan se kesällä ja parin viikon päästä Jutabasaarissa otetaan ilo irti!

Onko sinulla kalenterissasi tyhjää 25.6.2014? Tule kanssamme viettämään rattoisaa Jutabasaaria ja otan myös vastaan ilmoittautumisia jos vapaaehtoisen silmin tapahtumaan tutustuminen kiinnostaa. Hommia on laidasta laitaan, jokaiselle jotain, sopivasti.

Tässä linkkejä joista löydät lisää tietoa tapahtumastamme:
Kokonaisohjelma Jutajaiset: http://www.jutajaiset.fi/ohjelma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti