perjantai 6. joulukuuta 2013

”Älä himoitse toisen echinaforcea”. Con Pollo inhokkilaulujen maailmassa


Kannattaako järjestää keikkoja pahimpaan flunssa-aikaan? Ehkä ei, mutta toisaalta, onko Suomessa muitakin aikoja? Con Pollo -yhtyeemme 14,5 -vuotiskonsertin esityskausi osui marraskuulle, joten kohtuullisen odotettavaa oli, että ainakin jokunen on silloin flunssassa. ”Kenen se echinaforce siinä pöydällä oli – mie himoitsin sitä koko paussin ajan!”, ja ”Onko tää sun vai mun finnrexin?” jäivät lentäviksi lauseiksi bändin historiaan.


Mutta oli se vain hauskaa! Nastat pimut -esitykseen oli kerätty yleisön suosikki-inhokkeja Kake Randelinista J. Karjalaiseen, Stand by your manista Pimpparautaan. Omat sovitukset saivat biisit elämään, ja syksyn aikana syntyi myös kehystarina kolmen sukupolven naisista. 1950-luvun kotirouva Irja (jonka nykyinen elämäntyyli saattaa yllättää), oman elämänsä sankari ja itsensä etsijä Riitta ja tämän tyttäret Sari ja Laura sekä tietysti pubiruusu Maikki ja muut pimut tulivat Polloille niin tutuiksi, että saattavat pyrkiä mukaan keikoille jatkossakin.


Tammikuussa inhokkeja voi todennäköisesti vielä kuulla Kauppayhtiöllä, joten olkaahan kuulolla, jos marraskuun keikat missasitte! Kiitos Pollot armaat, palataan Pub Venetsiaan toivottavasti pian!

- Pälvi - 

Kuvat Con Pollon fan-clubin kunniajäsen Pasi Saunavaara

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti