lauantai 16. marraskuuta 2013

The Visitorsia! Elämää! Syksyn satoa!

Syksyn satoa tähän alkuun. Olen tässä laittanut päätökseen omaa festivaalia ja kirjoitellut kaikennäköisiä raportteja, käynyt tapahtumissa elpymässä kaikesta omasta järjestämisestä, valmiiseen pöytään on helppo tulla. Olen myös löytänyt uuden suunnan elämässä, miettinyt luonto-alaa ja sen mahdollisuuksia! Elämysmatkailu on alkanut kiehtomaan siinä määrin, että mahdollisesti syksyllä haen luonto-ohjaajan koulutukseen. Olen myös askeleen lähempänä toista tekemistä mikä on kulkenut mukana jo kauan, kirjaimellisesti tämä "askel" lojuu nyt olohuoneessa tientukkeena, hyvä niin. Ei pääse totuus unohtumaan.

Minun piti kijoittaa tähän eilisestä keikasta (15.11.) ja sen hienouksista. Kuvitelkaa ne kirkkaat valot, korkokengät, mukavasti humaltuneet ihmiset ja räiskyvän mahtavan innostava yhtye lavalle. Mutta en kirjoitakkaan keikasta erinnäisistä syistä, joihin en nyt tässä sen syvemmin sukella. Sen sijaan kirjoitan menneistä keikoista pitkin syksyä.

Kuvailin 9.11.2013 The Visitorsia Hemingwayssa pikkujoulutunnelmissa, joka oli niin katossaan että aika ajoittain oli vaikea siirtyä paikasta toiseen kun tonttulakkeja vilisteli jokapakassa, kivaa oli! Minäkin sain hienon tonttulakin muistoksi. The Visitorsia on kiva kuvata kaikkine paljetteineen ja yhtyeen lavakarisma on tietenkin yltiöpaisen ihastuttava. Ihana nähdä että ihmiset viihtyivät, tanssivat ja lauloivat mukana. Kyllä kulttuurin sekatyöntekijän pumppua lämmittää tämmöinen.

The Visitors, kuvat: Saija Kestilä
Käykää tekin tykkäämässä yhtyeen FB-sivuista tuolla Somen ihmeellisessä maailmassa. https://www.facebook.com/thevisitorsrollo

Kävin samaisen yhtyeen kanssa etelän keikalla 1.11.2013, Nätin Tuvalla Muurolassa. Siellä sama juttu, eka biisi, Setä Mäxin ensimmäisen rumpukapulan iskun jälkeen lattia täynnä tanssivia ihmisiä ja hauskaa heillä tuntui olevan. Kekrin ja sadonkorjuun juhlan tunnelmissa elettiin tuolloin. Mahtavaa aikaa tuo Halloween, tosin itse käyttäisin mieluummin kuitenkin suomalaisittain sanaa Kekri. Meillä on niin vähän omia perinteitä että pidän kiinni niistä kynsin ja hampain. Ei huku se oma identiteetti kaikkeen kaupalliseen krääsään ja on niin sanotusti juuret maassa. Mitä suuremmat juuret, sen kovemmat myrskyt sitä kestää.


Missäs mie sitten olen ollut. Pitäisi olla sihteeri tai ulkoinen muisti eli kalenteri. Tietenkin ALE ry:n illoissa olen myynyt lippuja eri iltoina useaan otteeseen. 

Tästähän tuli oikein The Visitors blogi, sillä viisas Facebookin kalenteri kertoi minulle että olen ollut Wanhassa Mestarissa The Visitorsin keikalla kuvaamassa 28.9.2013. Paikka oli tupaten täynnä ihmisiä ja saatoin ottaa itsekin muutaman tanssiaskeleen siinä samassa. Joskus pitää irrotella kuvaamisen lomassa. Kuvia en tähän nyt laita, sillä minulla on teille jotain vielä parempaa, videota ja kuvia, yhdessä! https://www.youtube.com/watch?v=PbDRxrI8Kqs

Kirjoittelen tätä blogia sen vuoksi että kulttuuri vireytyisi, ihmiset viihtyisi ja löytäisivät keikoille kokemaan kokemuksia ja en saa palkkaa tästä vaikka se olisi tietenkin mukavaa. Meillähän on nuo hienot ältsyn hienot blogikortit takataskussa joilla pääsee vaikka resitentin linnaan jos mieli tekee. No ei nyt ihan mutta melkeen. Kirjoitan näitä myös sen vuoksi että yhtyeet hyötyvät näistä, koen sen olevan minulle paras tapa tukea paikallista bänditoimintaa keikkojen järjestämisen lisäksi. Viimeaikoina on ollut niin paljon muuta etten ole yksinkertaisesti pystynyt istahtamaan niinkuin nyt ja aloittaa kirjoittamaan ilman kiirettä ja häslinkiä. Korjautukoon tämä nyt tällä blogilla, lisää tulee kunhan muistan missä olen ollut ja milloin. Näin tässä käy kun ei kirjoita ylös asioita. Päiväkirjan kirjoittaminen olkoon seuraava haasteeni.

Hyvää viikonloppua teille ihan kaikille, nauttikaa ja voikaa hyvin!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti