lauantai 24. elokuuta 2013

Kesän riennot yhdessä paketissaKatselin kuvia vanhoista taloista ja ne saivat minuun sellaista inspiraatiota kunnostaa omaa mörskää ja kirjoittaa uutta tekstiä ettei mitään rajaa, luoda jotain uutta. Elettyä elämää ja retroa, niistä inspiraatiota kerrakseen!  Jotenkin autiotalot ovat surullisia ja hylättyjä. Haluaisin adoptoida ne kaikki ja kunnostaa entiseen loistoonsa.Mutta asiaan...

On tosiaan kulunut tovi että olen saanut uutta tekstiä luotua eetteriin, kesä on vienyt mennessään ja kirmailu kesälaitumilla on ollut hienoa. Istuttamisia, sadonkorjuuta ja maukasta elämää! Aika tuntuu kuitenkin rientävän kohti syksyä ja pimeneviä iltoja, jolloin on hyvä pysähtyä miettimään kesän antia. On ollut hyvä kesä ja se on mennyt työkokeilussa, tarkemmin, festivaalin suunnittelussa ja markkinoinnissa Ranualla, Pellossa ja pian fuksimessuilla. 

Mahistori flyereiden valmistelua markkinointireissulle


Olen onnistunut saavuttamaan myös maksimaalisen rentoutumisen kirjan ja auringon parissa jos en ole omalla pellolla raatanut tai kerännyt mustikoita metsässä hikipäässä, mutta kuitenkin joka hetki nauttinut kesästä. Sellaisia kai me suomalaiset ollaan, ei osata ottaa rauhassa vaan pitää touhuta. 

Tapahtumissakin olen onnistunut käymään, muutaman mainitakseni Pyhä Unplugged oli mainio kokemus Satun kanssa ja Kirjastorokki tänään 24.8.2013 kirjaston pihalla, mahtava tapahtuma, paras seura ja läheiseltä huoltsikalta löydetyt harvinaislaatuiset Melody popsit! Meininki kohillaan. Aurinko tillotti täyttä terää! Intialainen ruokatauko teki hyvää kun aamulla tuli kiire lähtö kohti rokkeja.

Kirjastorokki, kuva: Vee Pee Salmi

Perjantaina kävimme katsomassa paremman puoliskon kanssa Grandessa yhtyeitä nimeltä Devilstomp ja Rebel Station. Hurjaa menoa ja meininkiä, ytimekästä soitantaa ja muutama tuttu biisi. Ei huonosti ollenkaan. Paljon tuttuja, oli muuten kiva nähdä ja vaihtaa pari sanaa.


Petri Korhonen, Rebel Station. Kuva: Jari Karjalainen

Rebel Station, kuva: Jari Karjalainen

Devilstomp, Kuva: Jari Karjalainen

Mahdollisuuksien tori-tapahtuma on muutaman viikon kuluttua ovella ja mieli on yllättävän levollinen, kai tämä on sitä maksimaalista rentoutumista. Ensi vuodeksi kun saisi apukädet hoitamaan vaikka järjestöpuolta niin ehtisi ottaa vaikka enemmän ympäristöprojekteja kontolleen. Katsellaan miten tässä muorin käy. 

Mahdollisuuksien tori 6.9.2013   


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti