perjantai 28. kesäkuuta 2013

India Experience

Kävimme torstaina 27.6.2013 klo. 18.00 Pohjanhovissa katsastamassa tapahtuman nimeltä India Experience. Kutsun saimme sinne aurinkoisella kesäkadulla keskellä kaupunkia, kun olimme suuntaamassa kirpputorille. Piakkoin löytyikin yhteisiä tuttuja tämän herrasmiehen kanssa, joka meille flyerin antoi ja tajusin että olen kuullut ja jakanutkin kyseisen tapahtuman Rovaniemen Mahdollisuuksien torin Facebook-seinällä.


Tapahtuma oli hyvin avoin ja tunnelma hyvä. India experience oli oikein opettavainen syväkatsaus Hare Krishnojen elämäntyyliin ja maailmankuvaan. Heidän maailmankuvansa noin lyhyesti oman ymmärrykseni kautta kerrottuna on yhteys korkeimpaan, jota he palvelevat kaikki omina yksilöinä yhdessä. Onnellisuutta ei voi saavuttaa ilman omaa näkökulmaa ja olemusta - monesti tavoitellaan sulautumista kaikkein korkeimpaan, jolloin oma ajatusmaailma ja maailmankuva häviää. On myös hyvä tasapainottaa oma elämä työn, vapaa-ajan ja hengellisen aspektien välillä. Lyhyestä virsi kaunis: Tasapainoinen ihminen on onnellinen.

Hengellinen johtaja Bhakti V.P. Swami vastaili yleisön esittämiin kysymyksiin ja tarkasteli niitä hyvin laajasti. Hän puhui luennossaan asioiden eri yhteyksistä ihmiseen ja korkeimpaan. Opin paljon uutta Hare Krishnojen maailmankuvasta.

Luentojen ja videoesityksen jälkeen meille tarjoiltiin kasvisherkkuja, jotka olivat niin hyviä että aion osallistua syksyllä järjestettävään kasvisruokakurssille, josta varmasti tulee yleistä tiedotetta lähempänä. Suosittelen!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti