lauantai 4. toukokuuta 2013

Rebel Station ja Iskuporakone! astetta tykimmät bileet!

Rebel Station räjäytti GrandessaRebel Stationin ensimmäinen keikka veti paikalle todella monta kiinnostutta kuulijaa, jotka saivat elämyksiä rahan edestä! Keikkaa kehuttiin joka suunnalta, eikä ihme. Korhosen ääni ja bändin soitanta toimivat yhdessä täydellisesti. Rebel Stationin omat biisit olivat kovia ja saivat tanssijalan vipattamaan oikein kunnolla. Miksauskin oli kuin hunajaa korville. Täydellistä!

Tästä pääset toteamaan itsekkin kaiken kertomani ylistyksen julkisanoman: kovat todisteet kolmen videon kertomana! 
Rebel Station Live @ Grande rock-ravintola part I


Keikan päätteeksi olin roudausapuna tietenkin parhaat korkkarit jalassa ja ykköset päällä, ei johtotehtävissä voi näyttää nuhjuiselta. Jos huomaat Rebel Stationin keikkailevan lähellä sinua, tiedät mitä tehdä!

Rebel Station on yhtäkuin:
Petri Korhonen (laulu)
Heikki Vaara (kitara)
Jaakko Niemi (rummut)
Samuli Visuri (basso)


Iskuporakone Valdemarissa -vappujuhlat!

Menin Valdemariin juhlimaan vappua ja kuuntelemaan Iskuporakone -bilebändiä. Aluksi minusta tuntui etten tunne ketään, bändin jäseniä lukuun ottamatta, tietysti hekin olivat takahuoneessa valmistautumassa keikkaa varten. Palloilin kahvikuppi kourassa pitkin Valdemaria pälyillen tuttuja. Lopulta niitä löytyikin. Odottelimme keikkaa ja juttelimme mukavia. 

Iskuporakone nimensä mukaisesti porautui bilekansaan ja aiheutti tanssilavan ylitsepursuamisen. Eturivissä olimme tietenkin, kahdestakin syystä; siellä oli paras tunnelma ja itsesuojeluvaisto sanoi niin. Tanssivat pariskunnat olivat kuin sotatankkeja, alle jos jäät et huomista nää. Minulta kysyi joku nainen eturivissä että miksi en tanssi? Yrittäessäni vastata naiselle samalla pidin pylväästä kiinni etten lennä tanssilattialle tai lavalle, kun selän takaa tuleva paineaalto heittelehti minne sattuu, vastasin että mie yritän kovasti! Tilanne oli perin huvittava. Tämä ilmiö tapahtui aina vähänkin hitaamman biisin yhteydessä, kaikki menobiisit sai tanssia pystyasennossa. Mahtavat bileet olivat ne! Iskuporakone kutsui lavalle Outi Keskitalon, joka veti korkealta ja kovaa asenteella! Mahtavaa naislaulantaa!

Iskuporakone on yhtäkuin:
Petri Korhonen
Heikki Vaara
Markus Kettunen
Ari ”Setä Mäxi” Mäkitulkkila

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti