torstai 28. maaliskuuta 2013

Saimaa-Ilmiö!

KorvaBoosty 21.3. Bull bar & grill

Viime viikko oli taas hieman vilkkaampi kuin olisi osannut bloggari ajatella. Torstaina olin KorvaBoostyn keikalla Bullissa ja viihdyin Hassisen koneen, Juicen ja maamme laulun merkeissä. Keikka oli hyvin koottu ja biisit juuriki sopivia illalle, olihan kyseessä teematorstain merkeissä Saimaa -ilmiö!
KorvaBoosty

Todistin jotain mitä en ikinä olisi uskonut näkeväni; Setä Mäxi tanssilattialla. Mainitsemisen arvoinen historiallinen, monumentaalinen, sekä omituinen hetki. Varoituksena vain että KorvaBoosty saattaa soitannallaan aiheuttaa kuulijassa jalalla hakkaamista lattiaan ja epämääräistä nytkähtelyä tanssilattialla. Varo vain, saattaa sinunkin vuoro olla seuraavana. Olkoon Setä mäxi tästä varoittavana esimerkkinä kaikille.

Maamme laulua en yleensä laula paljoa koskaan yhtään missään, mutta teematorstain kunniaksi loikautin kanssa ihmisten kanssa patrioottisen velvollisuuteni kerran kymmeneen vuoteen. Ei pääse värssy kulumaan. 

Ottelin kuvia omalla puhelimella, joka on siis maailman huonoin puhelinkamera yhdistelmä. Lainasin sitten Samuli Visurilta hänen hifiuutta puhelinta, jossa yllättäin oli aika tarkka kamera. Sain napsittua hieman paremmanlaatuisia kuvia. Tää bloggari tarttis kameran tai uuden puhelimen. Kaukankos siihen jouluun nyt olikaan.

KorvaBoosty


Helsingin reissu 22.3-25.3.2013

Perjantaina oli sitten matkahärdelliä kun lähdin Kepa Ry:n kokoukseen Helsinkiin. Viivyin siellä viikonlopun ja palasin maanantaina isolta kirkolta kotiin. Viikonlopun aikana sain lähiökuppilassa kahvia juodessani kummastelua puoleeni kun en olutta juonut. Illan edetessä kettuilu lisääntyi jokaisen olut tuopillisen jälkeen mitä kanssa seurueeni itseensä tipautteli. Ajattelin siinä sitten syytä tähän, aiheutanko minä juomattomuudellani heille syyllisyyden tunnetta siitä että he itse juovat? Olinko heille kenties muistutus takaraivossa huomisen krapulasta? Aikani heitä kuunneltuani nasevasti ilmoitin heille minulla olevan ainakin 3 hyvää syytä olla nauttimatta alkoholituotteita enää ikinä. Palaute ilmeisesti meni hetkeksi aikaa perille. Jännää touhua. 

Majailin Helillä viikonlopun ja oli kyllä mukavaa nähdä pitkästä aikaa ja mukavasti vapaa-ajan merkeissä. Kiitos Heli tuulensuojasta ja unikavereista.


Kokoustamisia 

Keskiviikkona kokoustimme Design Parkissa Mahdollisuuksien torin puitteissa ja etenimme järjestelyissä jonkin verran järjestöjen kanssa eteenpäin. Tästä on hyvä jatkaa. Bloggari on kiireinen mutta tyytyväinen. Oliskohan loppuviikko sellaista loma-ajaksikin kutsuttua rentoilua... Kyllä!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti