tiistai 15. tammikuuta 2013

Roadtrip with The Visitors

12.1.2013

The visitors: A tribute to Abba
Levi Rock Café Wanha Hullu Poro

Roadtrip number uno.

Koska en jaksanut enää laskea kattokuviointeja ja kuivettua kotona, päätin että asialle on tehtävä jotain!
Mutta mitä... ai..The Visitors, Levilläkö? Mie lähen messiin!

Huhtalan Tero, kera Jari Karjalaisen ja Jaakko Niemen, karautti hienolla keikkapirssillä ulko-oveni eteen ja pääsin tietenkin heti roudauksen makuun saavuttuamme reenikselle. Sain siis Full experiencen The Visitorsin kiertue meiningeistä.

Matkalla kohti Leviä haimme tietenkin kahvit ja jauhoimme asiaan kuuluvaa ruokottoman huonoa huumoria, joka varmasti aiheutti minulle sen, että hakeudun muutamaksi viikoksi regressioterapiaan. No, ei vaines. Hauskaa oli, aivan mahottoman hauskaa! Sen kyllä tietää kun autoon astui roudaamisen tuoksinnassa myös Ari "Setä Mäxi" Mäkitulkkila, että miten siinä matkalla juttu lentää. Kiitos te arjen piristäjät!Kuva: Petri Saijets


Leville päästyämme roudasimme ja pystytimme kamat kasaan yhdessä Aanaar-Median Eetu Suomisen, valomiehen ja "valomiehen muijan" kanssa, tietysti ennen keikkaa meitä hellittiin mahtavilla hampurilaisannoksilla Rock Café Wanha Hullu Porossa. Vatsat pulleina jakauduimme huoneisiimme levähtämään ennen illan kohokohtaa. Hakiessamme avainkortteja ja ruokalippuja respasta, asiakaspalvelija neitonen kertoi että aamiainen on sitten taivaassa. Vastasin hänelle että kuulostaa perin kohtalokkaalta. Kiitos henkilökunnalle mahtavasta palvelusta! Ai niin ja "valomiehen muija", olet loisto tyyppi! Kiitos seurasta!

Roudailua Levillä, Kuva: SaijaEn ole aikaisemmin käynytkään Levillä, tosin en kyllä käsitä miten en ole sinne aiemmin eksynyt mutta tulipahan korjattua tämäkin asia kerta laakista.

Glitterivastaavana hoidin yhtyeen glitterisoinnin oikealle tolalle ostamalla tarpeeksi monta glitteripurkkia ettei vain lopu kesken. Säihkettä! Sparkles! Tähtisumua! Keikka alkoi puoli yhden aikoihin yöllä ja meininki oli katossa. Itsekin tempauduin tanssahtelemaan kera valomiehen muijan, koska fiilistä ei voinut juosta karkuun, se tempaisi mukaansa! Samalla asiaankuuluvalla managerimaisella tyylillä vahdin ettei kukaan kaatunut laitteistojen päälle ja huolehdin että yhtyeellä on janojuomaa lavalla. Että mie tykkään huolehtia yhtyeen jäsenistä, on se niin palkitsevaa touhua ja itselle tulee hyvä fiilis. Loistoa!

The Visitors Levillä, Kuva: Saija   Millään en malta odottaa seuraavaa The Visitorsin keikkaa, on se niin huikeaa menoa! Mainitsinko jo asusteet, laulustemmat ja soitannan? ai en... Jätän sullekin jotain pohdittavaa, tule ja kuuntele seuraavalla keikalla, makustele! kerro mitä mieltä sie olet. ;)

Yhtye:

Tero Huhtala
Jari Karjalainen
Ari Mäkitulkkila
Jaakko Niemi
Jorma Pirttijärvi

Ai niin... ja täältä sie pääset makustelemaan The Visitorsin Livekeikkamatskuja!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti