sunnuntai 11. marraskuuta 2012

The Visitors : a tribute to ABBA


The Visitors : a tribute to ABBA Cafe Tivolissa 10.11.2012


Tivolissa kerrattiin ja suunniteltiin tulevaa illan showta. Valmistelut sujuivat kultaisen spraymaalin ja glitterin sädehtivässä lumossa. Ilmassa väreili hyvän keikan tuntu. Säntäsin tunnin valmisteluja seurattuani Grandeen myymään lippuja Ale ry:n tapahtumaan muutamaksi tunniksi sormet glitterissä ja odotukset korkealla tulevasta illan keikasta.

"Night is young and the music's high 
With a bit of rock music, everything is fine 
You're in the mood for a dance 
And when you get the chance..." 

The Visitorsin keikka oli piristävä valopilkku näin pimeänä ja kylmänä vuoden aikana! Sen verran valovoimainen oli keikka Tivolissa, että vieläkin silmät sähdehtivät ilosta. Sanottakoot Visitorsin ensimmäisen keikan toimivan tällaisenaan, vaikka riveistä puuttuikin eräs merkittävä herrasmies. Vieraileva basisti hoiti homman kotiin. Laulut olivat jo nyt massiiviset, mitähän ne ovat sitten kun kolmas ääni saadaan mikin taakse ja kilometrejä alle? Tuskin maltan odottaa seuraavaa keikkaa! Jari Karjalainen ja Tero Huhtala loistivat lavalla, show miehiä kummatkin. Ruotsin kielen alkeet tuli samalla kerrattua, sillä herrasmiehet päättivät vetää suurimman osan välispiikeistä rakkaan naapurimaamme kielellä. Kunnia bändin perustamisesta ja ideasta kuuluu yhtyeen rumpalille Ari "Setä Mäxi" Mäkitulkkilalle.   

"There was something in the air that night 
The stars were bright, fernando 
They were shining there for you and me, For liberty, fernando" 

Sain suuren ja vaativan vastuun olla glitterivastaavana bändille. Tero epäili että minulta saattaisi glitteriä löytyä ilman että kauppaan tarvitse erikseen lähteä ja tottahan se oli, sitä löytyi ja paljon. Älkää kysykö miksi, ette uskoisi kumminkaan, vaikka yrittäisin selittää itseni pois tästä kasvojen menettämisen suosta. 

Sari Maijalan valmistamat asusteet sopivat lavalle ja loivat yhtyeen ulkoasusta kokonaisen. Hyvä Sari! 


"You can dance, you can jive, having the time of your life 
See that girl, watch that scene, diggin' the dancing queen"
...Ai niin ja The Visitorsin voit nähdä seuraavan kerran livenä 17.11. Hullu Poro Areenalla
Suosittelen suurella sydämellä! 


Blogin kuvat: Petri Saijets. Kiitos Petri!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti