keskiviikko 24. lokakuuta 2012

Uusi blogi! Jokapojan kulttuuria

Kahvipöytäkeskustelusta alkunsa saanut blogimme on nyt avattu! Tarkoituksenamme on kommentoida, herättää keskustelua, vääntää ehkä vähän kättäkin ja ainakin haastaa ihmisiä katsomaan Rovaniemeä uusista ja vanhoista näkökulmista.

Haluamme haastaa myös itsemme näkemään asioita, ympäristöämme ja tapahtumia uusin silmin. Monesti koetaan, että kulttuuri on ruma sana, joka nostaa vähän niskakarvoja pystyyn ja vieraannuttaa ihmisiä. Me olemme innokkaita kulttuurin kuluttajia ja haluamme korostaa, että kylttyyri ei ole ainoastaan jotain korkealentoista hömppää, vaan se kattaa lähes kaiken.

Ainakin me haluamme nähdä kulttuurina niin mäkiautokilpailut kuin ravintolapäivänkin. Kulttuurin tehtävä on tehdä meidän elämästämme ja arjen keskellä eletyistä hetkistä onnellisempia ja kiinnostavampia. Jos sinulla on joku hyvä kokemus kulttuurin parissa, niin kerro siitä myös meillä, sillä mekin haluamme kokea sen tai ainakin jakaa kokemuksen kanssasi.

Mahtavia keskusteluja odotellessa voi käydä heittämässä omat ensitunnelmista kertovat kommenttinsa meidän facebook-sivulla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti